Acasa > Despre Noi

Despre Rol Cont Expert Sibiu

Noi dam valoare afacerii tale

Rol Cont Expert este o societate de contabilitate, expertiza contabila si servicii de consultanta financiar-contabila. Sediul firmei este în Sibiu, str. Caramidariei nr. 27.

Societatea este înregistrata în Tabloul Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din România, având autorizatia Seria A Nr. 2646.

Am câstigat o vasta experienta în domeniu în cadrul unor companii nationale si multi-nationale in aceasta perioada, oferind servicii profesionale si de calitate adecvate afacerii partenerilor nostrii. Dorim sa contribuim la corecta informare a agentilor economici asupra implicatiilor fiscale ale afacerilor pe care le deruleaza si la optimizarea cheltuililor fiscale si nonfiscale ale acestora.

De asemenea, am integrat în cadrul companiei noastre personal activ si dinamic, pentru a obtine rezultatele cele mai bune pentru clientii nostrii si pentru a creea o relatie de lunga durata cu acestia.

Daca sunteti interesati de serviciile noastre de contabilitate financiara, expertiza contabila, consultanta fiscala sau salarizare nu ezitati sa ne contactati la 0269-234077 sau completand formularul de contact.