Acasa > Servicii Contabilitate

Serviciile noastre

Noi dam valoare afacerii tale

Rol Cont Expert Sibiu este o firma de contabilitate care ofera servicii pentru o gama larga de sectoare de activitate, orientate catre clientii nostrii si care construieste relatii de lunga durata bazate pe profesionalism.

Oferim servicii personalizate pentru clientii nostrii, companii nationale sau multi-nationale si raspundem rapid cerintelor partenerilor nostrii, astfel incat sa contribuim pozitiv la realizarea obiectivelor pe care si le propun.

Servicii oferite:


 • Contabilitate

  Inregistrare documente, intocmirea declaratiilor fiscale si a situatiilor financiare, gestiunea stocului, consultanta si asistenta si altele.

 • Impozite & Taxe

  Calcularea, dar si optimizarea impozitelor de plata si solutii pentru minimizarea acestora in conformitate cu legile in vigoare, asistenta in timpul controalelor fiscale.

 • Salarizare

  Intocmirea si inregistrarea statelor de salarii si a declaratiilor pentru asigurari sociale, intocmirea si inregistrarea contractelor de munca.

 • Asistenta la inceperea unei afaceri

  Obtinerea actelor firmei, notariat, autorizatii de functionare, acte Registrul Comertului, intocmirea de documentatii pentru obtinerea de credite.

 • Alte servicii

  Diagnostic financiar si evaluari patrimoniu, studii de fezabilitate in domeniul investitiilor, asistarea lichidarilor in caz de faliment sau de dizolvare a unitatii.

Daca sunteti interesati de serviciile noastre de contabilitate financiara, expertiza contabila, consultanta fiscala sau salarizare nu ezitati sa ne contactati la 0269-234077 sau completand formularul de contact.